qaseh's FotoPage

By: teratai nurqaseh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Sep-2012 12:04 Email | Share | | Bookmark
nk terima kex????

Hr nie aku dpt keputusan interview yg aku gie 2 bln lps...jwtan pembantu pengurusan murid...mcm mana ye nk terima ke x? alahai bidang tue nanti kena masak, jaga budak, tlg cikgu dh mcm makcik2 pulak aku nie. gaji bkn bnyk pun. tp klu tnya org2 tua mesti dia org ckp terimalah. gaji xbsr xpe tp ada pencen jamin masa depan...adoiiii...skrg keje dh ok, bos ok, gaji dh nk dekat 3k mcm syg pulak nk lps keje nie. mcm mana nie....


Monday, 14-Nov-2011 17:16 Email | Share | | Bookmark
cinta kilat....

kowang percaya pd cinta kilat? aku percaya sgt2...mesti ramai yg x setuju dgn aku tp tuelah yg selalu aku harapkan...jumpa putera idaman jatuh cinta dan terus kahwin....org selalu akan ckp bahaya cinta kilat nie...aku tau risikonya tp aku rasa mcm citer dongeng2 dulu kala semuanya akan b'akhir dgn kebahagian...


Saturday, 3-Sep-2011 16:52 Email | Share | | Bookmark
kesian adik aku...

hr nie bwk adik yg sengal jln2 kat time square..lps gak hajat diaa nk main...tuelah happy sgt hr nie tetiba time before tengok wyg masing2 gie sembyg..janji lps sembyg nk makan...aku dahlah sesat cr ssurau..dah lps sembyg adik call ckp xpayah makan dululah tengok wyg dulu...time aku tunggu kat wyg perut mmg lapar xingat ingat nk beli pop corn dgn air dulu tp duit kat budak sorg nie...atoiii...aku dah mula angin...mgs xbls2...call tgh bayar ingat beli makanan rupanya dia shopping...sakitnya hati...aku dah marah diam jelah xckp apa2...time kat dlm wyg diam gak...lps tengok wyg ingat nk terus gie makan budak2 tue siap bg duit dgn niat aku nak sembyg dia org blh terus order tp bila aku smpai kat KFC dia org xde...lg aku angin..beli dulu, makan dulu lantaklah dia org aku dah lapar...time duduk makan tue adik tegur aku kenapa senyap...aku dah xtahan marah terus nangis...sian dia malu xtau sbb apa aku nangis...tuelah org tua dah ckp suka sgt nanti mesti ada yg nangis...


Thursday, 7-Jul-2011 15:52 Email | Share | | Bookmark
aku betul2 sunyi...

aku betul2 rasa sunyi...aku perlukan teman...bila tengok tomok n ayu kahwin aku rasa sedih sgt sbb aku xde teman...aku tetiba rasa nak kahwin pulak tp sapew nak kahwin dng aku...


Monday, 6-Jun-2011 12:55 Email | Share | | Bookmark
aku rindu dia

aku betul2 rindu dia...dah lama aku xborak2 dgn dia..dialah kwn aku time aku sedih ketawa geram...skrg dia xde dah...tetiba dia hilang mcm tue je...aku betul2 perlukan kau skrg...aku nak borak2 dgn kau sbb aku rasa klu aku borak2 dgn kau aku dpt hilangkan stress aku...mana kau skrg...please haikal iman...aku perlukan kau skrg...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net